Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plik sie chyba sciaga ale nie widac ile do konca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak,inne pliki po 1mb hak sie sciagaja to idzie zolty pasek i widac kiedy sie sciagnie ale gdy sciagam plik 16mb sa tylko szaro-czarne paski i isz dowloading.. ale nie widac za ile sie sciagnie wie ktos oco chodzi?A I JESZCZE GDY SCIAGAJA SIE TE PLIKI PO1MB TO U GORY JEST I SCIAGA A JAK SCIAGAM PLIKI16MB TO JEST TYLKO CHWILE PORADZI KTOS COS?chodzi o tablet TAB R70 POMOCY xD

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Kurcze, jak to czytałem to czytałem i tak CZYTAŁEM ALE CZYTAŁEM i nie wiem o ci ci chodzi BO JAK PISAŁEŚ to tak napisałeś jakoś takoś dziwnie, aha chodzi mi o twój post -.-

RAsfepN.png
Opublikowano

Osama chodzi mi oto ze nie wiem czy mi sie sciaga plik.Bo jak sciagam pliki malego rozmiaru to widac kiedy sie pobierze a jak sciagam wieksze pliki to piisze tylko dowloading i nie widac kiedy sie pobierze bo jest tylko szary pasek jak sciagam.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tablet jest jakiś chiński. Firma LEADER , pierwszy raz o takiej firmie czytam. Pewnie lipny produkt jak i oprogramowanie do niego ;). Andek 2.2 do tabletow ? Jak jest Android 3.0 dla tabletow.

jqeuR.png

Opublikowano

Wiec tak,inne pliki po 1mb hak sie sciagaja to idzie zolty pasek i widac kiedy sie sciagnie ale gdy sciagam plik 16mb sa tylko szaro-czarne paski i isz dowloading.. ale nie widac za ile sie sciagnie wie ktos oco chodzi?A I JESZCZE GDY SCIAGAJA SIE TE PLIKI PO1MB TO U GORY JEST I SCIAGA A JAK SCIAGAM PLIKI16MB TO JEST TYLKO CHWILE PORADZI KTOS COS?chodzi o tablet TAB R70 POMOCY xD

Kupiłeś gówno, masz gówno.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS